Kutyaszar Fesztivál

2008.11.12 Budapest, VI. ker. Hajós utca N.N. szervezés

Kutyaszar Fesztivál

2008.11.20. 19:35 | Shitbuster | Szólj hozzá!


Mákos Briós
-kutyaszar fesztivál

időpont:
2008. november 22. 11h-12h

helyszín:
1065, Budapest, Hajós utca 14. szám előtt


Mű-kutyaszarral borítjuk el a hajós utcát!
 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

Az NN (nomen nescio/noname/név nélkül) szerveződés első utcai akciója.

Az NN egy kialakulóban levő háló, közéleti témákra nyitott, illetve azokban megnyilvánulni kívánó művészek, valamint civil szervezetek, és állampolgárok közt, amely a jövőben közéleti témákban, közterekre igyekszik kivinni minél sokoldalúbb, művészeti megmozdulásokat.

Hasonló megmozdulásokra már volt példa Budapest utcáin, mi ezeket szeretnénk, még összművészetibbé tenni, illetve ezekbe az akciókba a jövőben bárki bekapcsolódhat, bármilyen alkotással. Ennek megfelelően a helyszínen levőknek nincs kialakult, közös álláspontja az adott témákkal kapcsolatban.


Alulról szerveződő, cenzúramentes, gyorsan reagáló szervezetet szeretnénk építeni, ami akcióról akcióra  szerveződne, és fő célja a köztéri közéleti témáju megmozdulások megszervezése lenne.
.
Kiegészítő programként szeretnénk kerekasztal beszélgetéseket tartani  társadalmilag aktív művészek, és civil szervezetek képviselőinek részvételével.

Szeretnénk kizökenteni az utca emberét, felhívni a figyelmét egy-egy, sokakat érintő problémára, témára, valamint  még elterjedtebbé tenni az utcai performanszokat, valamint minden, utcára kivihető művészeti megyilvánulás formáját.   

Ez az NN.

kutyaszar1@gmail.com

nngerilla@gmail.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr8780023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása