Kutyaszar Fesztivál

2008.11.12 Budapest, VI. ker. Hajós utca N.N. szervezés

Linkblog

Székeljen mindenki ott, ahol kedve tartja!

2008.10.29. 10:41 | Shitbuster | Szólj hozzá!

 

Jogosan feszegette a Lát-Kép egyesület is tavaly a szarásohoz való jog kérdését a fenti videóval. Mi lenne, ha nemcsak a kutyák végeznék ott a dolgukat, ahol éppen kedvük tartja? Vajon az emberszéklet gusztustalanabb a köztereken, mint a kutyaszar? Kevésbbé szeretnénk belelépni? Hiába helyezett el az önkormányzat pár éve gyűjtőkukákat, hiába kampányolt a mákosbriós invázió ellen több civil szerveződés is, Terézváros és környéke ma sem aknamentes övezet, sőt: helyi látványosság a sok lehajtott fejjel közlehedő belvárosi lakos, akikreggel munkába menet álmosan kerülgetik a barna rakásokat.

November 12-én az első Kutyaszar Fesztivállal hadat üzenünk a köztereket ellepő bűzölgő ürüléknek!

Mondjon le! Vesszen! Vigyék Németországba bálában! - Vagy leginkább oda, ahová való: kukába, zacsiba, emésztőbe, újrahasznosító üzembe, kályhába, csak az utcákról tűnjön végre el! 

Címkék: hazai termés

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaszar.blog.hu/api/trackback/id/tr36738181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása